Modstanden i forandringsprojekter

Lyt med når vores to undervisere og konsulenter, Lisbeth Skytte og Peter Jespersen, over to episoder tager en snak om modstanden i forandringsprojekter – og mere specifikt modstanden vi ikke taler om.

podcast

I første episode af podcasten tager Lisbeth og Peter os med en tur rundt om selve modstandsbegrebet for at gøre os klogere på, hvad det generelt dækker over. Herefter zoomer de ind på den modstand, vi ikke rigtig taler om. De dykker særligt ned i modstanden relateret til magt og modstanden set ud fra et såkaldt psykodynamisk perspektiv.

I anden episode har Lisbeth inviteret en gæst i studiet til en snak om erfaringer med modstand - oplevet og håndteret i praksis. Gæsten er administrerende direktør i Small Danish Hotels Finn Kræfting. Finn har igennem en langstrakt karriere som både projektleder og leder selv erfaret, hvordan modstanden i projekter har været svær at tale om og svær at håndtere.

Du kan lytte episoderne her:

Podcasten er produceret af eksperter tilknyttet Videncenter for projektledelse hos VIA University College. I videncentret samler, udvikler og formidler eksperter, undervisere og forskere fra VIA University College viden om de temaer, der optager dagens projektledere i såvel private som offentlige organisationer.  Alt sammen med en ambition om at løfte projektledelseskvaliteten i Danmark. Du kan læse mere om Videncenter for projektledelse her.

Mere inspiration

15 råd til projektledelsen de kritiske ”første 30 dage” af projektet
Artikel Gå til siden
Sådan får du projektejer og styregruppen til at bidrage aktivt
Artikel Gå til siden
Er projektets deltagere ikke med dig? Få redskaber til at fremme motivationen
Artikel Gå til siden
Det skal du være opmærksom på, når du skal lede et forandringsprojekt
Artikel Gå til siden