Modstanden i forandringsprojekter

Lyt med når vores to undervisere og konsulenter, Lisbeth Skytte og Peter Jespersen, over to episoder tager en snak om modstanden i forandringsprojekter – og mere specifikt modstanden vi ikke taler om.

podcast

I første episode af podcasten tager Lisbeth og Peter os med en tur rundt om selve modstandsbegrebet for at gøre os klogere på, hvad det generelt dækker over. Herefter zoomer de ind på den modstand, vi ikke rigtig taler om. De dykker særligt ned i modstanden relateret til magt og modstanden set ud fra et såkaldt psykodynamisk perspektiv.

I anden episode har Lisbeth inviteret en gæst i studiet til en snak om erfaringer med modstand - oplevet og håndteret i praksis. Gæsten er administrerende direktør i Small Danish Hotels Finn Kræfting. Finn har igennem en langstrakt karriere som både projektleder og leder selv erfaret, hvordan modstanden i projekter har været svær at tale om og svær at håndtere.

Du kan lytte episoderne her:

Podcasten er produceret af eksperter tilknyttet Videncenter for projektledelse hos VIA University College. I videncentret samler, udvikler og formidler eksperter, undervisere og forskere fra VIA University College viden om de temaer, der optager dagens projektledere i såvel private som offentlige organisationer.  Alt sammen med en ambition om at løfte projektledelseskvaliteten i Danmark. Du kan læse mere om Videncenter for projektledelse her.

Mere inspiration

Sådan indarbejder du bæredygtige elementer i dine projekter
Artikel Gå til siden
Du skal lede dit projekt bæredygtigt – men hvad betyder det?
Artikel Gå til siden
Den hybride fremtid: Hvordan fastholder vi engagementet?
Podcast Gå til siden
Forholder du dig til bæredygtighed i dine projekter?
Artikel Gå til siden
Når I kalder det for et projekt, hvad mener I så egentlig?
Artikel Gå til siden