Video

Skab de gode stjernestunder!

Emma Winther, Centerleder af plejecentret Kastaniehaven, fortæller om det værdifulde i at skabe stjernestunder sammen med den demente borger.

 

Dette er en gengivelse af, hvad der bliver fortalt i videoen.

Det er enormt vigtigt, at medarbejderne brænder for det arbejde og kan lide at være sammen med de demente, fortæller Emma Winther, der til dagligt er Centerleder af plejecenteret Kastaniehaven. Det er vigtigt, at de skal forstå og have evnen til at se betydningen af de små bitte ting, der egentlig kan give muligheder for oplevelser for den enkelte dement.

Det vil selvfølgelig altid afhænge af, hvem borgeren er, og det kan være meget forskelligt, men det handler om at kunne gribe stunder og samle på de vigtige stjernestunder. På den måde kan man pludselig skabe en aktivitet sammen med beboeren, der har en enorm betydning for dem.

Mere inspiration

Bliv praktikvejleder for socialrådgiverstuderende – få 7 grunde her

Er du praktikvejleder for socialrådgiverstuderende? Eller har du et ønske om at blive det? Så er praktikvejlederuddannelsen noget for dig! Læs hvorfor.

Gå til siden

Børnemindmapping - inddrag barnet med samtalemetoden

Børnemindmapping er en samtalemetode, der hjælper dig med at sætte barnets fortællinger og perspektiv i fokus. Læs her, hvordan du kan bruge det i dit job.

Gå til siden

Psykosocial rehabilitering: Lev op til kravene og understøt recovery

Bliv klogere på de krav, som tilsynet vurderer et bosted ud fra. 3 metoder inden for socialpædagogik til at opnå kravene og understøtte borgernes recovery.

Gå til siden

6 grunde til at tage en sundhedsfaglig diplomuddannelse

Kan dine kompetencer følge med forandringer i dit arbejdsliv i sundhedsvæsnet? Bliv klogere på, hvorfor du skal tage en sundhedsfaglig diplomuddannelse.

Gå til siden