Video

Opdag nye sider af dig

Efteruddannelse handler om dig og din udvikling! Hos VIA vil du opdage nye sider af dig selv, blive en del af et inspirerende uddannelsesmiljø og skabe nye netværk. Se videoen og tag et kig indenfor.Efteruddan dig hos VIA University College

Hos VIA kan du vælge mellem mere end 30 specialiserede, kompetencegivende uddannelser, som klæder dig på til at løse fremtidens udfordringer inden for netop din branche. Drømmer du om at bygge den nyeste viden oven på alt det, du kan i forvejen? Eller om helt at skifte spor i din karriere?

Med en efter- eller videreuddannelse fra VIA bliver du klar til at løse nye udfordringer og skabe mere værdi for dig selv, dine kunder og din arbejdsgiver fra dag ét. Vores holdning er, at viden altid skal kunne bruges i praksis. Derfor rummer alle vores uddannelser den helt rigtige kombination af forskningsbaseret indsigt og konkret praktisk erfaring.

Vi tilbyder både fokuserede kursusforløb og moduler samt fulde akademiuddannelser og diplomuddannelser, som kan planlægges, så de passer bedst muligt ind i din hverdag. Og VIAs størrelse betyder, at vi kan tilbyde nogle af Danmarks mest kompetente og erfarne undervisere inden for stort set alle fagområder – fra de klassiske velfærdsområder som fx pædagogik, sundhed og offentlig administration over ledelse og projektledelse til de erhvervsrettede områder som fx design og byggeri.

Skræddersyede forløb, der fremtidssikrer din organisation

Som virksomhed eller organisation kan du få gavn af VIAs viden og praktiske erfaring på flere måder. Vores rådgivere faciliterer fx innovationsprocesser med fokus på udvikling af helt nye koncepter eller produkter – eller dykker med ned i maskinrummet og bidrager til implementeringen af nye værdier, metoder og arbejdsgange i organisationen.

Står I med et større uddannelsesbehov, tilbyder vi skræddersyede kompetenceudviklingsforløb, som er tilpasset forskellige medarbejdergrupper. På den måde sikrer vi, at alle får et kompetenceløft, der matcher deres individuelle behov – samtidig med at jeres strategiske mål og vores dybe indsigt i branchens fremtidige udfordringer gennemsyrer hele forløbet.

Mere inspiration

Derfor skal du tage en efteruddannelse

Læs artiklen og bliv klogere på, hvad du vil få ud af at efteruddanne dig. Du får fx nyeste viden og færdigheder og øger din værdi på arbejdsmarkedet.

Gå til siden

Sådan får du tid til at tage en efteruddannelse

Er du bekymret for, om du har tid til at tage efteruddannelse? Her får du 4 råd til, hvordan du kommer bekymringerne til livs.

Gå til siden

Efteruddannelse: Få styr på hvem der skal betale og hvordan

Betaler din arbejdsgiver for din efteruddannelse, eller skal du selv punge ud? Her har vi samlet de vigtigste oplysninger om det økonomiske.

Gå til siden

Hvad er ECTS-point? Bliv klogere på fup og fakta

Artiklen her fortæller dig det, du skal vide om ECTS-point. Bliv klogere på fup og fakta.

Gå til siden