Video

Tag en diplom i projektledelse

Skal dine projekter opnå en højere træfsikkerhed? Se videoen, hvor vores underviser Peter G. Harboe fortæller om Diplom i projektledelse, der giver dig redskaber til at gennemføre projekter med større succes.

 

Når du har gennemført en diplom i projektledelse, kan du lede, coache og anvende diverse værktøjer og metoder til at etablere, udvikle, styre og dokumentere dine projekter i alle dets faser. Der er tale om et kompetenceløft på både strategisk og operationelt niveau.

Vil du have det helt forkromede overblik, over alle de forskellige projektlederuddannelser der findes, kan du få det her.

Om Peter G. Harboe

Peter G. Harboe er underviser og forsker på VIA University College. Peter underviser blandt andet på Diplom i projektledelse og Ingeniørernes lederuddannelse (EBA). Peter har mere end 25 års erfaring fra projekter i dansk erhvervsliv og er ekspert i projektledelse, branding og markedsføring. Han er blogger, debattør og forfatter.

Mere inspiration

Findes der én best practice i projektledelse?

Der findes mange gode klassiske værktøjer til projektplanlægning og projektledelse. Men hvad gør du, hvis planen alligevel ikke holder?

Gå til siden

Sådan laver du en god projektbeskrivelse

Denne artikel fortæller, hvorfor projektbeskrivelsen er et godt afsæt for kommunikationen i og omkring dit projekt. Få tips til hvad den kan indeholde.

Gå til siden

Målhierarki: Sæt mål op for dit projekt

I denne artikel bliver du præsenteret for, hvad et målhierarki er, og hvordan du skaber et godt overblik over projektets målsætninger. Læs mere lige her!

Gå til siden

Projekttrekanten: Et redskab til at lede opad

Bag et vellykket projekt gemmer sig en velbalanceret projekttrekant. Find ud af, hvordan du kan bruge trekanten til at lede opad i dit projekt.

Gå til siden