Video

Skal dine administrative medarbejdere på efteruddannelse?

I videoen fortæller uddannelsesleder Søren Boy Larsen om diplomuddannelsen i offentlig forvaltning og administration.

 

Her kan du læse en gengivelse af det, der bliver sagt på videoen.

På VIAs diplomuddannelse i offentlig forvaltning får dine administrative medarbejdere færdigheder og kompetencer til at løse organisationens administrative opgaver. Og de får kompetencer og sikkerhed til at indgå i udviklingsprojekter og generelt udviklingen af arbejdspladsens organisering. Gennem uddannelsen får man viden om og konkrete kompetencer i forhold til den gældende jura, økonomistyring og at indgå i projekter.

Jeg hedder Søren Boy Larsen. Jeg er uddannelsesleder på diplomuddannelsen i offentlig forvaltning. Vi glæder os rigtig meget til at tage imod dine medarbejdere på uddannelsen.

Mere inspiration

Vibeke: ”Start altid med forretningsstrategien og tænk den holistisk”

Digital transformation er ikke kun et spørgsmål om at lave nye smarte digitale produkter – det handler om at tænke hele forretningsmodellen igennem.

Gå til siden

HR-chef om diplom i ledelse: Uddannelsen fremmer kompetente og helstøbte ledere

Hvad får arbejdspladsen ud af at sende medarbejdere på lederuddannelse? Og hvilken forskel gør lederuddannelsen for dig som leder? Få HR-chef, Benedikte...

Gå til siden

Bæredygtig digital transformation giver mening og værdi

At forene digital transformation og bæredygtighed giver mening og ikke mindst forretningsmæssig værdi. Læs her hvordan du skal tænke anderledes!

Gå til siden

Procesledelse: Hvorfor er det en af tidens vigtigste ledelseskompetencer?

Hvad er det procesledelse kan ift. til de mere traditionelle ledelsesformer? Læs med her og find ud af, hvordan du kan gøre brug af procesledelse.

Gå til siden