Tag en diplom i offentlig forvaltning og administration

Få styrket dine kompetencer til at arbejde med administrative opgaver i kommuner, sundhedssektoren og statslige arbejdspladser med en diplom i offentlig forvaltning og administration, og bliv klædt på til at deltage i projekter og få nye arbejdsopgaver.

Her kan du læse en gengivelse af det, der bliver sagt på videoen.

På VIAs diplomuddannelse i offentlig forvaltning og administration får du kompetencer og redskaber til at arbejde med administrative opgaver i kommuner, sundhedssektoren og statslige arbejdspladser.
Du får konkret viden om de regler og rammer, der gælder for den offentlige sektor. Du får viden og sikkerhed, der gør dig i stand til at løse dine nuværende arbejdsopgaver, få nye opgaveområder og til at deltage i arbejdspladsens projekter.

Igennem uddannelsen vælger du selv rækkefølgen på de fag, du følger. Det kan fx være forvaltningsret, økonomistyring, kommunikation, organisationspsykologi eller projektledelse. Undervisningen er tilrettelagt sådan, at du bruger dine daglige arbejdsopgaver og dine oplevelser herfra som afsæt for at lære nyt om det pågældende fag.

Mit navn er Søren Boy Larsen. Jeg er uddannelsesleder på diplomuddannelsen i offentlig forvaltning og administration. Vi glæder os rigtig meget til at se dig på uddannelsen.

Mere inspiration

Forandringsledelse: Bliv bedre til at forstå og lede forandringer
Guide Gå til siden
Vibeke: ”Start altid med forretningsstrategien og tænk den holistisk”
Artikel Gå til siden
HR-chef: Diplom fremmer kompetente og helstøbte ledere
Artikel Gå til siden
Bæredygtig digital transformation giver mening og værdi
Artikel Gå til siden
Procesledelse: Hvorfor er det en af tidens vigtigste ledelseskompetencer?
Guide Gå til siden