Video

Tag en diplom i offentlig forvaltning og administration

Få styrket dine kompetencer til at arbejde med administrative opgaver i kommuner, sundhedssektoren og statslige arbejdspladser med en diplom i offentlig forvaltning og administration, og bliv klædt på til at deltage i projekter og få nye arbejdsopgaver.

Her kan du læse en gengivelse af det, der bliver sagt på videoen.

På VIAs diplomuddannelse i offentlig forvaltning og administration får du kompetencer og redskaber til at arbejde med administrative opgaver i kommuner, sundhedssektoren og statslige arbejdspladser.
Du får konkret viden om de regler og rammer, der gælder for den offentlige sektor. Du får viden og sikkerhed, der gør dig i stand til at løse dine nuværende arbejdsopgaver, få nye opgaveområder og til at deltage i arbejdspladsens projekter.

Igennem uddannelsen vælger du selv rækkefølgen på de fag, du følger. Det kan fx være forvaltningsret, økonomistyring, kommunikation, organisationspsykologi eller projektledelse. Undervisningen er tilrettelagt sådan, at du bruger dine daglige arbejdsopgaver og dine oplevelser herfra som afsæt for at lære nyt om det pågældende fag.

Mit navn er Søren Boy Larsen. Jeg er uddannelsesleder på diplomuddannelsen i offentlig forvaltning og administration. Vi glæder os rigtig meget til at se dig på uddannelsen.

Mere inspiration

Vibeke: ”Start altid med forretningsstrategien og tænk den holistisk”

Digital transformation er ikke kun et spørgsmål om at lave nye smarte digitale produkter – det handler om at tænke hele forretningsmodellen igennem.

Gå til siden

HR-chef om diplom i ledelse: Uddannelsen fremmer kompetente og helstøbte ledere

Hvad får arbejdspladsen ud af at sende medarbejdere på lederuddannelse? Og hvilken forskel gør lederuddannelsen for dig som leder? Få HR-chef, Benedikte...

Gå til siden

Bæredygtig digital transformation giver mening og værdi

At forene digital transformation og bæredygtighed giver mening og ikke mindst forretningsmæssig værdi. Læs her hvordan du skal tænke anderledes!

Gå til siden

Procesledelse: Hvorfor er det en af tidens vigtigste ledelseskompetencer?

Hvad er det procesledelse kan ift. til de mere traditionelle ledelsesformer? Læs med her og find ud af, hvordan du kan gøre brug af procesledelse.

Gå til siden