Video

Hvordan opnås de bedste resultater i arbejdet med inklusion

De bedste resultater i arbejdet med inklusion opnås ved at sætte fokus på at udvikle et forpligtende forældresamarbejde, så vi sammen bedst muligt tager vare på det udfordrede barn.

Dette er en gengivelse af, hvad der bliver fortalt i videoen.

Når vi taler om børn i komplicerede livs- og læringssituationer, hvor vores udfordring er at opnå de bedste resultater, er lærere og pædagoger den helt afgørende faktor i den sammenhæng, fortæller Hanne Forsberg.

Samtidig bør vi sætte et helt andet fokus på at udvikle et forpligtigende forældresamarbejde, hvor forældrene udgør et fællesskab, der også vil være i stand til at tage vare på det udfordrede barn.

Mere inspiration

3 indledende greb til bæredygtig dannelse i dagtilbud

Hvorfor det er vigtigt at arbejde med bæredygtig dannelse i dagtilbud? Få svaret her, og et bud på tre indledende greb til at igangsætte arbejdet hos jer.

Gå til siden

Evaluering af pædagogisk praksis - fra tanke til handling

Evaluering i dagtilbud: Hvordan agerer du evaluator i egen praksis, og hvilke faldgruber er der? Få svarene i denne artikel.

Gå til siden

Neuropædagogik - brug viden om hjernen i dit pædagogiske arbejde

Hvad er neuropædagogik? Og hvordan er neuropædagogik som en pædagogisk tilgang relevant for dit pædagogiske arbejde? Det får du konkrete bud på her.

Gå til siden

Praktikvejleder pædagog: 5 grunde til at blive praktikvejleder

Vil du være med til at uddanne dygtige pædagoger? Så er en praktikvejlederuddannelse for dig. Læs 5 grunde til at blive praktikvejleder som pædagog.

Gå til siden