Video

Agil projektledelse med Scrum

Kunne du tænke dig at få succes med agil projektledelse? Scrum hjælper dig på vej. På kurset 'Scrum i Projektledelse' bliver du trænet i at forstå, hvad Scrum egentlig er, og hvordan du bruger det.

Om Lars Gottschling-Knudsen

Cand.merc. Lars Gottschling-Knudsen er adjunkt på VIA University College og underviser på Diplomuddannelsen i Projektledelse.

Lars har mange års erfaring som Scrum Master og Agile Coach i at udvikle organisationer inden for agil projekt- og forandringsledelse. Han er en erfaren projekt- og programleder. Gennem mere end 10 år har Lars trænet og coachet ledere og specialister. Desuden har han international projekterfaring som konsulent, hvor han har været med til at skabe løsninger i feltet finansiel økonomi- og risikostyring i flere store europæiske finansinstitutter.

Mere inspiration

Projektledelse i en coronatid

Coronakrisen påvirker projektledelsen. Artiklen her giver dig nogle gode råd til, hvordan du tilrettelægger din projektledelse efter de nye vilkår.

Gå til siden

Projektledelsesværktøjer og nøglekompetencer der accelererer din udvikling som projektleder

Kan du arbejde med Gantt-kort, og har du styr på din projekttrekant? Læs artiklen og bliv klogere på de værktøjer, der kan hjælpe dit projekt godt i mål.

Gå til siden

De 9 ting dagens projektledere slås allermest med

Denne artikel giver dig et fingerpeg om, hvor skoen trykker allermest for dagens projektledere.

Gå til siden

Projektlederuddannelse: Bliv klog på de mange muligheder og dine behov

Hvad er dine muligheder i forhold til projektlederuddannelser? Hvad koster det? Læs guiden til efteruddannelse og kurser i projektlederuddannelse her.

Gå til siden