Din arbejdsglæde, dit drømmejob og din fornyede viden kommer af sig selv! ... Nej vel?

Måske går du og tænker, at en dag sker det. Du vågner med en sprudlende glæde for dit arbejde. Du er pludselig i det job, du altid har drømt om. Og du er helt opdateret på den nyeste viden inden for dit fag - helt uden at du behøvede at gøre noget. Men det sker ikke, vel? Så måske er det tid nu. Til at sætte dig selv i fokus. Til at efteruddanne dig.

 

Sæt fokus på din arbejdsglæde

Efteruddan dig til større arbejdsglæde

Trives du på din arbejdsplads? Glæder du dig til at køre afsted om morgenen? Får du energi af dine opgaver?

Hvis ikke, kan du gøre noget ved det - for alle fortjener at gå glad på arbejde. Du kan øge din arbejdsglæde på mange måder. En måde er at sikre, at du er tilpas fagligt udfordret og løser opgaver, du brænder for.

Måske kræver det, at du bygger ovenpå de kompetencer, du allerede har, så du kan få mere ansvar. Måske kræver det, at du får fornyet viden og nye kompetencer, så du kan løse mere spændende opgaver. Eller måske kræver det, at du sadler helt om.

Du bruger mange timer af din hverdag på dit arbejde, og derfor er det vigtigt, at du tager ejerskab over din arbejdsglæde – og over dig selv. 

Efteruddannelse kan således påvirke din arbejdsglæde. Så du kan spørge dig selv: Er du det rigtige sted - det sted, der gør dig glad?

Efteruddan dig til større arbejdsglæde

 

Ban vejen for dit drømmejob

Kom tættere på dit drømmejob med efteruddannelse

Da du var barn, havde du sikkert en forestilling om, hvordan dit drømmejob så ud. Har du samme drøm nu? Eller er din drøm en anden i dag? Uanset hvad er det helt okay at overveje, om du er i det job, du drømmer om at være i. 

Sæt dig selv og dit drømmejob i fokus. Med efteruddannelse får du boostet dine kompetencer, og det giver dig nye muligheder. Du får fx nye redskaber, du kan sætte i spil i et nyt job. Du møder andre på efteruddannelse, som du kan sparre med og spejle dig i. Og du får et helt nyt netværk, som måske kan hjælpe dig med et nyt jobmatch.

Det er aldrig for sent at skifte spor - og med efteruddannelse får du mere frihed til selv at vælge. Du kan skabe dine egne og nye muligheder.

Kom tættere på dit drømmejob

 

Få mere viden og større kunnen

Forny din viden med efteruddannelse

Føler du dig opdateret med nyeste viden inden for dit arbejdsområde? Eller har du længe gået og hungret efter at opruste din faglige viden?

Uanset om du er eksempelvis sygeplejerske, pædagog, ingeniør, leder, lærer, projektleder, så er det vigtigt for dig at forny din viden og pudse dine færdigheder af. Det er ikke kun vigtigt i forhold til faglige kompetencer men bestemt også i forhold til din glæde ved at arbejde.

Så prøv at spørge dig selv (og vær ærlig): Har du lyst til at arbejde med dine nuværende opgaver? Eller vil du egentlig gerne udvide din opgaveportefølje, men du mangler nogle bestemte faglige redskaber og kompetencer?

Det kan være, du føler, du er gået i stå? Du har simpelthen bare brug for nye faglige input i din hverdag – at krydre hverdagen lidt. 

Måske har du en lille (barne)drøm om at arbejde i en anden stilling, men du mangler færdighederne?

Så gør noget allerede i dag – find den efteruddannelse, der booster dine kompetencer.

Forny din viden nu

Er du i tvivl om dine muligheder? Tag en snak med os

agra

Studievejleder

heto

Studievejleder